Extra large real m

Offisielt: Óscar på nytt utlån til Leganés

Leganés bekrefter at 20-åringens låneperiode forlenges med ett år.

Real Madrid har flere store navn ute på lån, og spillere som James Rodríguez, Martin Ødegaard og Mateo Kovacic er gjerne de som blir omtalt mest blant Madridistas over hele verden. Det er imidlertid en spiller som har gått under radaren hos enkelte, og det er Óscar Rodríguez. Fredag ble det bekreftet at sistnevnte blir værende i Leganés i 12 nye måneder.

Les også: Ramos: – Jeg vil legge opp i Real Madrid

Óscar har startet hele 29 ligakamper for Leganés denne sesongen, og har hatt 2515 minutter på banen i LaLiga i 2018/2019. Kun fire utespillere kan vise til mer spilletid for Leganés, noe som understreker hvor viktig Óscar har vært for Madrid-klubben. Óscar er også, med sine fire ligamål, på fjerdeplass på lagets toppscorerliste, mens han er på tredjeplass på assistoversikten, også her med fire.

Det er alltid vanskelig å spå hvilke spillere som kommer til å ende opp som A-lagsspillere på Real Madrid om 3-4 år. En spiller som Lucas Vázquez er et bra eksempel på en spiller som ikke engang spilte fast for Castilla, men som har endt opp som en viktig brikke under flere A-lagstrenere. Hvem vet, kanskje blir Óscar en av overraskelsene i A-lagstroppen om et par år?

Pmn6