Extra large real m

Offisielt: James returnerer til Real Madrid

Bayern München bekrefter at de ikke kommer til å benytte seg av kjøpsopsjonen.

Etter to år i Tyskland, er det slutt på Bundesliga-livet for James Rodríguez. Onsdag bekreftet Bayern München at de ikke kommer til å benytte seg av kjøpsopsjonen de har på colombianeren. Den tyske klubben har betalt James' lønninger de to siste årene, i tillegg til cirka €7,5 millioner i året. De hadde også en mulighet til å kjøpe James for €42 millioner, men nå har de altså bestemt seg for at de ikke kommer til å gjøre dette.

Les også: Kicker: James gjenforenes med Ancelotti

Spørsmålet nå er hvorvidt Real Madrid kommer til å beholde James, eller om han kommer til å bli solgt videre til en annen klubb. Det ventes at Real Madrid kommer til å bruke store summer i sommer, og at man derfor også trenger å selge unna flere spillere for å holde seg innenfor Financial Fair Play-regelverket.

De fleste er enige om at James ikke kommer til å spille i Real Madrid neste sesong. 28-åringen var ikke blant Zinédine Zidanes mest populære spillere før han forlot klubben, og lite tyder på at Zidane har endret mening på dette området. Likevel er det viktig å understreke at Zidane er en uforutsigbar trener. Franskmannen har vist seg å være ekstremt fleksibel, og nå som troppen skal gjennomgå viktige endringer i sommer, er det ikke uaktuelt at det finnes plass til James også. 

Pmn6