Extra large real m
OFFISIELT: Etter svært lang tid med spekulasjoner det er endelig offisielt at Eden Hazard er klar for Real Madrid.

Offisielt: Eden Hazard til Real Madrid

Etter månedsvis med spekulasjoner, er belgieren endelig klar for hovedstadsklubben.

I dag kom nyheten alle har ventet på, nemlig at Eden Hazard er klar for Real Madrid. Den belgiske spilleren ble i dag bekreftet klar for den spanske hovedstadsklubben etter flere år med spekulasjoner og rykter. Hazard har i lang tid utrykket et ønske om å dra til Madrid, mens Florentino Pérez i et intervju tidligere i uken bekreftet at Real Madrid også har forsøkt å hente belgieren ved flere anledninger. Chelsea ønsket ikke å selge sin viktigste spiller, men med kun ett år igjen av kontrakten, var det lite London-klubben kunne gjøre. 

Les også: Nye hjemmedrakter lansert

Eden Hazard kommer til å signere en femårskontrakt med Real Madrid, noe som knytter han til klubben fram til 2024. Overgangssummen er fortsatt ukjent, men det spekuleres i en pris på om lag 100 millioner euro. Den belgiske angrepsspilleren spilte for kort tid siden Europa League-finale med Chelsea, og Hazard scoret like godt to mål i en 4-1-seier, hvilket gjorde ham fortjent til prisen for banens beste spiller i finalen. Nå er det Spania, Madrid og Santiago Bernabéu som venter for Hazard, som mange regner som en av verdens aller beste spillere.

Klubben bekrefter samtidig at Eden Hazard skal bli presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu førstkommende torsdag, og at han før den tid skal bestå den medisinske testen. Det forventes stort oppmøte på presentasjonen av Eden Hazard, og mange sammenlikner situasjonen med da Cristiano Ronaldo ble hentet til klubben i 2009. Det gjenstår å se om stadion vil bli fullsatt på torsdag eller ikke, men det er ingen tvil om at overgangen er den største på svært mange år for Real Madrid. 

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C. F. og Chelsea FC har kommet til enighet om en overgang for spilleren Eden Hazard. Spilleren knytter seg til klubben i de kommende fem sesongene, fram til 30. juni 2024. Eden Hazard vil bli presentert som Real Madrid-spiller førstkommende torsdag, 13. juni på Santiago Bernabéu, etter å ha bestått den medisinske testen. 
Pmn6