Extra large tejero
OFFISIELT: Hovedstaden byttes ut mot bygdeliv i Baskerland for Álvaro Tejero.

Offisielt: Tejero til Eibar

Álvaro Tejero er klar for Eibar, og skal dermed tilbringe de neste fem sesongene på Ipurúa.

Det ble offisielt i dag at Álvaro Tejero forlater Real Madrid til fordel SD Eibar, Tejero har den siste sesongen vært på lån i Spanias nest øverste divisjon hos Albacete. Laget 25 mil retning solkysten fra den spanske hovedstaten var lenge med i opprykkskampen, men feilet på oppløpssiden. Det ble hele 38 kamper, 1 mål og 10 målgivende pasninger for Tejero. Gode prestasjoner har dermed ført til muligheter i den høyeste divisjonen fra og med neste sesong.

Les også: Real Madrid Leyendas 5-4 Chelsea Legends

Det ble  over 100 kamper for Real Madrid Castilla for spilleren som har vært en del av ungdomsakademiet siden han var ni år gammel. Endte i denne omgang med 5 kamper og 1 målgivende pasning fordelt på 273 minutter for førstelaget til Real Madrid. Spilleren gjorde seg langt fra bort de gangene han fikk muligheten på det øverste nivået, men konkurransen på backplass i klubben har de siste årene vært brutal. 

Det spekuleres i en sum på rundt 3 millioner euro for den energiske backen, det foreligger heller ingen konkret informasjon om tilbakekjøpklausul . Vi ønsker uansett den offensive backspilleren lykke til i den lille store baskiske klubben som er godt vant til å slå godt fra seg i langt høyere vektklasser enn forutsetningene skulle tilsi. 

Pmn6