Extra large real m
STARTER KVINNELAG: Real Madrid har kjøpt opp CD Tacón, som rykket opp til den spanske eliteserien forrige sesong.

Kvinnelagets første signering er klar

Kosovare Asllani, som tidligere har spilt for Manchester City og PSG, er klar for CD Tacón.

Mange har vært frustrerte, forundret og rett og slett provoserte over hvor lang tid Real Madrid har brukt på å starte et eget kvinnelag. Mens lag som Barcelona og Atlético Madrid imponerer med sine respektive lag, virket det som at det satt langt inne for Real Madrid å starte sitt eget. 2019 ble imidlertid året hvor valget endelig ble tatt, og ved sesongslutt gjorde klubben det kjent at CD Tacón, som nylig rykket opp til den spanske eliteserien, har blitt kjøpt opp av Real Madrid.

Les også: Får damelag i 2020

Torsdag ble sommerens første signering offentliggjort. Tacón bekreftet signeringen av svenske Kosovare Asllani, som kommer gratis etter å ha blitt enig med Linköpings FC om en gjensidig oppsigelse tidligere denne uken. Asllani er 29 år og har blant annet spilt for Manchester City, PSG og Chicago Red Stars. Nå er hun klar for spill på det øverste nivået i spansk fotball.

Få minutter etter at overgangen ble bekreftet av Tacón på Twitter, gikk Asllani ut og gjorde det samme. Svensken virket beæret over å være en del av Real Madrids nye prosjekt.

Jeg er stolt over å kunne meddele at jeg er den første offisielle signeringen til Real Madrid/CD Tacón! Jeg ser frem mot å skape historie, hjelpe å bygge og være en del av dette lagets reise helt fra begynnelsen. Det blir en drøm å bære den vakreste drakten i verden fra og med neste sesong. HALA MADRID

Du kan se tweeten hennes her.

Asllanis karriere så langt:

  • 2007–2009: Linköpings FC
  • 2010: Chicago Red Stars
  • 2010–2011: Linköpings FC
  • 2012: Kristianstads DFF
  • 2012–2016: Paris Saint-Germain
  • 2016–2017: Manchester City
  • 2017–2019: Linköpings FC
  • 2019–: Real Madrid/CD Tacón

Kommer du til å følge Real Madrid/CD Tacón i sesongen som kommer?

Pmn6